Peru

Peru is een zeer divers en prachtig land. Zowel voor cultuurzoekers een walhalla, als ook voor natuurliefhebbers. Natuurlijk zijn er de bekende plekken als Lima, Paracas, Ica, Nasca Lijnen, Colca Canyon, Arequipa, Puno, Titicaca meer en natuurlijk Machu Picchu, Cusco en de Heilige Vallei. Daarnaast is er nog heel veel meer te zien, doen en ervaren in dit grote land. Kijk maar eens...

Peru is een groot en zeer veelzijdig plan. Naast de bekende plekken kun je ook denken aan het midden van Peru met plaatsen als Trujillo, Chiclayo,  Lambayeque, Cajamarca, Chachapoyas en meer. Heel andere natuur en een overvloed aan cultuur, en allemaal veel ouder nog dan de meer bekende Inca’s. En vergeet het regenwoud niet!

Naar de meer bekende plekken of omgevingen kan ook op een andere manier. Slapen direct aan het water van het Titicacameer op een Uros rieteilandje en dan zelf met een kayak het meer verkennen bijvoorbeeld. Of een alternatieve Inca trail en of een mooie hike ergens door de heilige vallei. En zo zijn er nog veel meer alternatieven… bel ons gerust.

We maken uw individuele reis geheel naar uw wensen.
Zie hiervoor enkele Voorbeeldreizen Peru.