Voorbeeldreizen Galapagos

Hieronder staan enkele Voorbeeldreizen Galapagos ter inspiratie. Dit zijn reizen die we al eens specifiek voor bepaalde reizigers hebben gemaakt. Ze zijn bedoeld om ideeën op te doen en een beeld te krijgen van mogelijkheden. Het zijn maar voorbeelden, want in 21 jaar hebben we nog nooit tweemaal dezelfde reis gemaakt. Alle wensen en grenzen zullen zorgvuldig worden besproken zodat het echt een eigen reis gaat worden.

Naast deze voorbeeldreizen Galapagos, de Reissuggesties en natuurlijk alle bootbeschrijvingen met foto’s op deze site zijn er nog veel meer mogelijkheden; iedere reis die we maken is dan ook toch altijd weer net of heel anders. Dit hangt ook af van de wensen ten aanzien van het aantal dagen, aantal reizigers, reistempo, comfort niveau, type transport  en de periode, gebieden, beschikbaarheid, wel of geen kinderen, specifieke interesses en nog veel meer.

Hier worden geen prijzen vermeld, omdat deze zullen afhangen van het aantal reizigers, reisdata, niveau van accommodaties of boten, type kamers, wijze van transport en meer specifieke keuzes. Bovendien worden deze voorbeelden als uitgangspunt genomen, om tot een reis te komen die helemaal is aangepast aan uw wensen, waarbij de prijs ook altijd anders wordt.

Op basis van een verkennend gesprek waarin we veel kunnen uitleggen over mogelijkheden en hoe het gaat op de Galapagos en wat je kunt verwachten, gaan we op zoek naar Galapagos opties. Dit kunnen bootopties zijn of beschikbaarheid in hotels en of op dagtochten. We maken een voorstel en hopen dat het meteen aan alle wensen en grenzen voldoet. En zo niet, dan spreken we het goed door en komen met een nieuw voorstel tot jullie er helemaal blij van worden.

Naast wensen kunnen we ook budget als uitgangspunt nemen en daarbinnen met alle overige wensen een zo mooi mogelijke reis maken. Bel ons om te bespreken wat in uw geval het beste voor jou werkt.

Ultieme Droomreis Galápagos 15 dagen

Dit is een echte droomreis. Deze combinatie van zes dagen cruise met een First Class Boot en er voor en er na verblijf in de beste hotels op twee… Lees verder »

Lange Galápagos Cruise (19d – 18n)

Wilt u heel graag naar de Galápagos en dan het liefst ook zoveel mogelijk zien? Dan kunt u kiezen voor een 15 daagse cruise, eventueel aangevuld… Lees verder »

Reis met kinderen Ecuador 16 dagen 

Een actieve en toch ontspannen reis maken met je eigen gezin met kinderen? Je gaat samen onvergetelijke ervaringen maken in heel afwisselende… Lees verder »

Eenvoudige rondreis Ecuador 20 dagen

Dit is een reis voor mensen met een niet te hoog budget, waarbij je toch veel meer gaat zien, doen en ervaren dan wanneer je zelf met de bus zou gaan… Lees verder »

Natuurreis Ecuador eenvoudig 19 dagen

Dag 1 Amsterdam – Aankomst vliegveld Quito – Quito Dag 2 Quito – Lago Agrio – R.F. Cuyabeno (Regenwoud) Dag 3 Reserva… Lees verder »

Vogelreis Zuid Ecuador

Dit is een droom vogelreis in Zuid Ecuador voor de ware liefhebber. Het kan bijvoorbeeld ook goed een tweede vogelreis zijn in Ecuador, als je al in… Lees verder »

Pagina 1 van 3123