Accommodaties

De keuze van accommodaties is geheel afhankelijk van de wensen, alle types zijn mogelijk, van heel eenvoudig tot zeer luxe, van heel persoonlijk tot de meest bijzondere locatie. Comfort kan van heel eenvoudig tot zeer luxueus en alles ertussenin. Van authentiek tot modern. Vaak ook worden accommodaties gekozen om hun bijzondere ligging of bezienswaardigheid in de omgeving. En lekker afwisselen kan ook; dan weer wat eenvoudiger op een bijzondere plek, dan weer even heerlijk comfortabel. Alles is mogelijk.

Vaak kiezen reizigers voor familiaire kleinschalige accommodaties, met een persoonlijke behandeling en een lokale authentieke sfeer. Meestal ook is de bijzondere locatie of ligging doorslaggevend voor de keuze van een accommodatie.

Bijvoorbeeld een prachtige koloniale Haciënda; een vogellodge; bij mensen thuis, ligging in een uniek natuurgebied, met een fantastisch uitzicht of nabij bijzondere plekken of activiteiten. Af en toe een zwembad erbij kan ook een wens zijn, of juist midden in een leuke stad of dorpje. Soms is het ook mogelijk om in een tent te overnachten, bijvoorbeeld in een expeditie, of op een glamping camp.

Kortom, kom met je eigen wensen, en wij vinden de bijpassende accommodaties. Hoe heerlijk om bijvoorbeeld zo wakker te worden: