Voorbeeldreizen

Hieronder vind je een aantal Voorbeeldreizen. Dit zijn nadrukkelijk voorbeelden; reizen die we al eens voor mensen hebben gemaakt. Dit zijn slechts een greep uit alle reizen die we hebben gemaakt, er is nog heel veel meer mogelijk. Zie ze daarom als uitgangspunten of om ideeën op te doen; de uiteindelijke reis wordt meestal toch weer net of heel anders. Voor jou kunnen we vast weer iets nog mooiers bedenken! En dat zijn we gewend, iedere reis die we maken is weer anders. Anders in reisduur, reisonderdelen, aantal dagen per plek, type transport, aantal personen, data, speciale wensen of interesses, wel of geen cultuur, historie, gidsen en nog veel meer. Kijk ze gerust eens door en bel ons zodat we je persoonlijk nog veel meer moois kunnen vertellen.

Actieve Familiereis 24d/23n

Een heerlijke en actieve reis met veel mogelijkheden om samen onvergetelijke herinneringen te maken. In deze reis zien jullie veel van de… Lees verder »

Ultieme Droomreis Galápagos 15 dagen

Dit is een echte droomreis. Deze combinatie van zes dagen cruise met een First Class Boot en er voor en er na verblijf in de beste hotels op twee… Lees verder »

15 daagse Perú reis

Deze reis door Perú is voor slechts twee weken reizen, heel compleet. Er zit van alles in; Lima, Paracas, de Ballestas eilanden, Colca Canyon,… Lees verder »

Lange Galápagos Cruise (19d – 18n)

Wilt u heel graag naar de Galápagos en dan het liefst ook zoveel mogelijk zien? Dan kunt u kiezen voor een 15 daagse cruise, eventueel aangevuld… Lees verder »

Reis met kinderen Ecuador 16 dagen 

Een actieve en toch ontspannen reis maken met je eigen gezin met kinderen? Je gaat samen onvergetelijke ervaringen maken in heel afwisselende… Lees verder »

Eenvoudige rondreis Ecuador 20 dagen

Dit is een reis voor mensen met een niet te hoog budget, waarbij je toch veel meer gaat zien, doen en ervaren dan wanneer je zelf met de bus zou gaan… Lees verder »

Pagina 1 van 3123