Voorbeeldreizen

Hieronder vind je een aantal Voorbeeldreizen. Dit zijn nadrukkelijk voorbeelden; reizen die we al eens voor mensen hebben gemaakt. Dit zijn slechts een greep uit alle reizen die we hebben gemaakt, er is nog heel veel meer mogelijk. Zie ze daarom als uitgangspunten of om ideeën op te doen; de uiteindelijke reis wordt meestal toch weer net of heel anders. Voor jou kunnen we vast weer iets nog mooiers bedenken! En dat zijn we gewend, iedere reis die we maken is weer anders. Anders in reisduur, reisonderdelen, aantal dagen per plek, type transport, aantal personen, data, speciale wensen of interesses, wel of geen cultuur, historie, gidsen en nog veel meer. Kijk ze gerust eens door en bel ons zodat we je persoonlijk nog veel meer moois kunnen vertellen.

17 daagse Rondreis Peru

Deze 17 daagse rondreis door Peru geeft een heel mooi en veelzijdig beeld van Peru in een relatief korte periode. Heb je dus niet zo veel tijd en wil… Lees verder »

16 daagse Rondreis Chili

Dit is een heerlijke reis van ruim 2 weken die in combinatie kan worden gemaakt met nog 2 weken bijvoorbeeld Peru of Bolivia. Ook kan natuurlijk een… Lees verder »

22 dagen Rondreis Chili diep en authentiek

In deze reis duikt u onder in het echte leven van Chili en gaat u genieten van de natuur die Chili te bieden heeft. Lees verder »

Actieve Familiereis 24d/23n

Een heerlijke en actieve reis met veel mogelijkheden om samen onvergetelijke herinneringen te maken. In deze reis zien jullie veel van de… Lees verder »

Ultieme Droomreis Galápagos 15 dagen

Dit is een echte droomreis. Deze combinatie van zes dagen cruise met een First Class Boot en er voor en er na verblijf in de beste hotels op twee… Lees verder »

15 daagse Perú reis

Deze reis door Perú is voor slechts twee weken reizen, heel compleet. Er zit van alles in; Lima, Paracas, de Ballestas eilanden, Colca Canyon,… Lees verder »

Pagina 1 van 3123