Reissuggesties Ecuador

Bij Native & Green geloven we niet in ‘bouwstenen’ en ‘blokjes’. Een goede passende en kloppende reis samenstellen kan niet door het aan elkaar plakken van losse onderdelen.

Wij houden rekening met hoogteopbouw, niet al te lange reisafstanden per dag, overal net op het juiste moment langskomen (dus niet 2 dagen extra of omrijden voor een markt bijvoorbeeld), goede afwisseling in natuurgebieden en accommodaties en nog veel meer.

Hieronder staan een aantal Reissuggesties om ideeën op te doen die we in het voorstel kunnen verwerken. Daarna gaan wij in combinatie met jullie overige reiswensen voor jullie puzzelen totdat de reis, binnen de door jullie gewenste data, goed in elkaar zit.  Snuffel gerust eens door de Reissuggesties.

Omdat het dus geen vaststaande reisonderdelen zijn, staan er ook nergens prijzen bij vermeld. De totaalprijs zal namelijk afhangen van bijvoorbeeld de hoeveelheid dagen en personen, wel of niet inclusief privé transport en/of vluchten, wel of geen Engelssprekende gids erbij, keuze van accommodatie, type kamers en op welke data u graag wilt gaan of zelfs op welke dagen van de week dit valt. Kortom, deze suggesties zijn bedoelt als oriëntatie; bel ons gerust voor meer concrete informatie.