Rondreis Persoonlijk ontworpen

Voor Rondreizen geloven wij niet in geplakte reisblokjes of bouwstenen. Wij gaan voor een rondreis liever uit van de reiswensen en ontwerpen dan een reis die op ieder vlak klopt. Wij doen dit ook het liefste op een heel persoonlijke manier. Eigenlijk nooit een toeristische standaardreis; altijd een geheel eigen reis die goed in elkaar zit. Zie voor meer hieronder:

Over Ecuador

Wij geloven niet in het aan elkaar plakken van reisdelen tot een rondreis. Wij gaan liever uit van de wensen en passen de reis daar op aan. Wij maken met plezier een voorstel voor een individuele rondreis, of een deel van een rondreis, geheel naar de wensen en eventuele grenzen van de reiziger.

We werken dus niet met blokjes of bouwstenen, omdat wij geloven dat je dan niet tot een optimale reis kunt komen. Wij kiezen liever iedere dag zó, dat het hele programma goed passend in elkaar zit, waarbij alles klopt. We verkopen dan ook alleen maar reizen waar we zelf volledig achter kunnen staan.
Het allerbeste is om telefonisch contact met ons te zoeken, waarbij we in een gesprek door onze ervaring heel snel een beeld kunnen krijgen van uw wensen en u een beeld kunnen geven van mogelijkheden.

HOE DOEN WIJ HET DAN WEL? Het liefste beginnen we met een persoonlijk telefoongesprek om meer van jullie wensen te horen en tegelijkertijd te kunnen informeren over de mogelijkheden en hoe dingen werken.

In dat telefoongesprek krijgt u een (actueel) idee van de mogelijkheden en in de interactie hebben wij al vrij snel een beeld van uw wensen en grenzen. Wij gaan dan op basis hiervan aan de slag met alle gewenste voorwaarden om een heel mooi kloppend programma te maken. We houden hierbij rekening met bijvoorbeeld de volgende uitgangspunten:

 • aantal reizigers en samenstelling van je reisgezelschap
 • leeftijden en vooral capaciteiten binnen het reisgezelschap
 • persoonlijke specifieke wensen
 • gewenste reistempo, reisduur en reisdata
 • mooie afwisseling in natuur en cultuur, verschillende natuurgebieden, actief en rust, mate van comfort en eventuele avontuurlijke invulling
 • niet al te lange reisafstanden per dag en toch overal op het goede moment langskomen
 • vaste dagen waarop marktjes zijn of andere dingen kunnen worden meegemaakt
 • goede hoogte opbouw
 • gewenste diepgang, bijv. liever veel verschillende dingen zien en ervaren, of liever wat minder dingen juist beter leren kennen
 • voldoende rust in het programma met mogelijkheden om van alles te doen, zien en ervaren
 • hele specifieke wensen zoals bijvoorbeeld kikkers en hagedissen of vogels of archeologie of juist uitrusten….
 • en meer.

Omdat we graag de reis of rondreis maken die volledig voldoet aan uw wensen kunt u ons bij voorkeur bellen (06 21 24 25 49) of een email  sturen met uw wensen, aantal personen, gewenste reisdata, namen en een telefoonnummer waarop u (overdag) bereikbaar bent erbij, zodat we u kunnen bellen.

U hoeft hiervoor nog geen concrete wensen te hebben of duidelijke ideeën over hoe uw reis eruit moet zien. Wij zitten vol (bijzondere) ideeën en kunnen in het gesprek bepaalde plekken voor u beschrijven, waarbij u dan kunt aangeven of dat klinkt wat u ongeveer zoekt. Op die manier krijgen we (mede door onze ervaring) al vrij snel een beeld van uw wensen en grenzen. We kunnen dan vervolgens een voorstel voor u maken voor de reis van uw dromen.

Een voorstel is vrijblijvend.