Reis thema’s

Ben je je aan het oriënteren op een reis, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Je kunt selecteren per reisthema.
Of BEL ONS VOOR PERSOONLIJKE HULP                 ———>>

De insteek voor iedere reis is anders en afhankelijk van hoe je wilt reizen en waar je van houdt. De één reist met kleine of grote kinderen, de ander wil vooral graag veel natuur, of cultuur, of avontuur, of juist alles gecombineerd. De één wil veel wandelen; dagen met llama’s de bergen in, of juist vanuit één plek steeds maar een uurtje; de ander kan juist niet goed lopen. Door enkele Reisthema’s te onderscheiden willen we hier een aantal mogelijkheden aangeven. Uiteraard is dit slechts een greep, alleen om een idee te geven van mogelijkheden. Bel ons gerust met je eigen ideeën en wij maken een Voorstel.

Luxe

In Zuid Amerika zijn veel prachtige koloniale gebouwen die soms gebruikt worden als hotel. Ook zijn er erg sfeervolle comfortabele Haciënda's,… Lees verder »

Dieren

Ecuador is een van de meest biodiverse landen op de wereld. Er zijn ontelbaar veel microklimaten en biotopen te vinden op korte afstanden van… Lees verder »

Nationale parken

Er zijn veel Nationale Parken in Ecuador. Dit zijn enkele van de meest biodiverse plekken op de wereld. De meeste Nationale Parken zijn geweldig om… Lees verder »

Zee/strand

Ecuador heeft een enorme kustlijn van ruim 200 kilometer. Hoewel weinig mensen op het strand gaan liggen op de evenaar, is de kust toch zeer de… Lees verder »

Met kinderen

Ecuador is een land met eindeloos veel mogelijkheden en dus ook heel geschikt om in te reizen met kinderen. We ontwerpen vaak reizen voor gezinnen… Lees verder »

Vogels

Ecuador, Colombia en Peru zijn een paradijs voor vogelliefhebbers. In Colombia zijn 1.958 soorten vogels geregistreerd, waarvan maar liefst 80… Lees verder »

Pagina 1 van 3123