Dorien Dijkstra

Dorien Dijkstra heeft al in 1997 haar hart verloren aan Ecuador, de natuur, cultuur en de mensen. En vanaf 1999 komt ze in Perú. Ze heeft intussen veel vrienden en netwerken in deze landen, evenals inmiddels familie en ze kan er nagenoeg alles regelen.

Je kunt haar een echte Galápagos expert noemen, ze weet van alle eilanden welke bezoekerssites er zijn en welke specifieke dieren, vogels en planten je op welke bezoekerssite kunt vinden. Ze zal je dus nooit zomaar een Galápagosreis verkopen, maar altijd een die aansluit bij wat je hoopt te gaan zien of bij welke andere wens je ook hebt.

“Ik vind het vooral heel erg leuk om een reis te ontwerpen die helemaal bij de reizigers past en waar ze meer dan blij van terug komen. Iedere reis die we maken is daarom ook anders en uniek.”

Dorien is tevens mede oprichter van de Stichting Save The Native Forest. Deze stichting zet zich erg in om regenwoudgebied en de lokale bevolking te beschermen, in met name Ecuador. Ambassadrice van deze stichting is Frederique van der Wal.

Als je wilt doneren dan weet je dat alles direct besteed wordt aan het behoud van specifieke gebieden in samenwerking met alleen maar lokale mensen: www.stnf.org

LandColómbia, Ecuador, Galápagos, Peru
Bekijk Alle experts