Nu is het dè tijd om naar Ecuador te gaan!

Altijd al gedroomd om een keer naar Ecuador te gaan, het land op de evenaar waar je echt een ei op zijn punt kunt zetten? Nu is het moment om te gaan! Het is er veilig om te reizen, de prijzen zijn goed en het is er nog relatief rustig, wat de beleving des te meer uniek maakt. Wat een beleving is het, er is zoveel te zien, doen en ervaren, dat je herinneringen gaat maken voor het leven. Of je nu heel avontuurlijk bent of juist slecht ter been, we kunnen alles regelen.

Al weer bijna een half jaar wordt er volop gereisd in Ecuador en op de Galapagos eilanden vanuit vele landen in de wereld zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten.

Op de Galapagos is al sinds juli iedereen (100%) gevaccineerd en voor bezoekers zijn vaccinaties of PCR’s verplicht. En ook op het vaste land van Ecuador is het VELE malen veiliger dan in Europa en zeker dan in Nederland. Als je al op plekken komt met andere mensen zoals het vliegveld, is alles er uitstekend en strak geregeld. Dit is door ons tevens bevestigt door reizigers die al weer zijn geweest.

Ecuador heeft ongeveer net zoveel inwoners als Nederland maar is 7 keer zo groot als Nederland. De meeste inwoners wonen in de steden Quito en Guayaquil. Deze steden hoef je als reiziger niet in. Meestal vlieg je op Quito en het vliegveld ligt buiten de stad. Je kunt daarna meteen weg van de stad de natuur in. Ecuador is zo enorm bio-divers met ontelbaar verschillende natuurgebieden dat je hier je hart op kunt halen. We regelen privé transport en je overnacht in kleinschalige familiehotelletjes, lodges, Haciënda’s of andere onderkomens, waar zeer goed rekening wordt gehouden met de Covid regels.

De kans dat je hier dus tegen Covid aanloopt is zeer klein.

Juist omdat het nog zo fijn rustig is, is dit dè tijd om de langgekoesterde droom om eens naar Ecuador te reizen nu in vervulling te laten gaan. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het voor iedereen de perfecte bestemming kan zijn.

De KLM heeft nu een aanbieding met tickets voor januari t/m juni 2022 al vanaf 611 euro per persoon! Juli en augustus zijn de prijzen iets hoger en vanaf de laatste week van augustus zijn het weer deze enorm lage prijzen! Dus ook die zijn aantrekkelijk om nu te boeken.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, bel ons nu en vraag Dorien om informatie of om een reisvoorstel te maken op 06 21 24 25 49.

LandEcuador, Galápagos