Nu is het dè tijd om naar Ecuador te gaan!

Altijd al gedroomd om een keer naar Ecuador te gaan, het land op de evenaar waar je echt een ei op zijn punt kunt zetten? Nu is het moment om te gaan! Het is er veilig om te reizen, de prijzen zijn goed en het is er nog relatief rustig, wat de beleving des te meer uniek maakt. Wat een beleving is het, er is zoveel te zien, doen en ervaren, dat je herinneringen gaat maken voor het leven. Of je nu heel avontuurlijk bent of juist slecht ter been, we kunnen alles regelen.

Ecuador heeft ongeveer net zoveel inwoners als Nederland maar is 7 keer zo groot als Nederland. De meeste inwoners wonen in de steden Quito en Guayaquil. Deze steden hoef je als reiziger niet in. Meestal vlieg je op Quito en het vliegveld ligt buiten de stad. Je kunt daarna meteen weg van de stad de natuur in. Ecuador is zo enorm bio-divers met ontelbaar verschillende natuurgebieden dat je hier je hart op kunt halen. We regelen privé transport en je overnacht in kleinschalige familiehotelletjes, lodges, Haciënda’s of andere onderkomens.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, bel ons nu en vraag Dorien om informatie of om een reisvoorstel te maken op 06 21 24 25 49.

LandEcuador, Galápagos