Garantiefonds GGTO

Native & Green is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO. Dit is het reis garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators (lidnummer 1343).

Garantiefonds GGTO is Veilig boeken met garantie

Garantiefonds GGTO is het Garantiefonds voor Reisspecialisten, zoals Reisspecialist Native & Green. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt.

Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Het GGTO biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij ons is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u bij een van onze aangesloten touroperators de reis boekt. Gegarandeerd op reis dus!

De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast zijn zij gevestigd in Nederland en richten zij zich voornamelijk op de Nederlandse markt.

Het Garantiefonds GGTO is opgericht in januari 2012 en biedt inmiddels een garantie aan de klanten van meer dan 305 gespecialiseerde touroperators.

Controleer voor het boeken van uw reis daarom of uw touroperator is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO. Alle deelnemende touroperators vindt u op de pagina met aangesloten touroperators.

Zie voor meer info de website van GGTO.