Betrouwbaar & zeker

Twijfels over hoe betrouwbaar een organisatie is? En of je wel echt krijgt wat je boekt? En hoe weet je of je wel het mooiste boekt bij jouw wensen?

Voor Native & Green is kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid enorm belangrijk, want we willen vooral dat reizigers meer dan tevreden terugkomen.

We werken daarom met betrouwbare partners en kiezen voor de meest zekere opties, en niet per se de goedkoopste. Zo boeken wij bijvoorbeeld altijd de Galápagosvluchten bij de boten zelf (en dus niet met prijsvechters), zodat er altijd een gegarandeerde aansluiting is. Je moet er toch niet aan denken dat je de boot mist!!

Door ons enorme netwerk ter plaatse kunnen we altijd snel handelen en eventueel voorkomende problemen tijdig en snel aan zien komen en oplossen.

Door onze jarenlange ervaring en enorme kennis van het land en het blijven vernieuwen, creëren we iedere reis weer anders en uniek. We puzzelen net zo lang door totdat we de reis hebben ontworpen waar je helemaal blij van wordt!

We proberen reizigers altijd goed en eerlijk te informeren over wat ze kunnen verwachten en hierdoor is de reis doorgaans in werkelijkheid nog mooier of beter dan gehoopt. Daar gaan we voor!!

Daarbij gaan we ver in onze service, niet alleen aan de zorg die we besteden aan het samenstellen van een geweldig passend programma, maar ook in de zorg tijdens en na de reis.

Door onze manier van werken hebben we in de afgelopen 15 jaar een goede naam opgebouwd en krijgen we veel nieuwe klanten via via, van eerdere klanten of mensen reizen meerdere keren met ons. Een duidelijke bevestiging van tevreden klanten, waar we heel trots op zijn!