Fantastische reis met familie

Beste Dorien, Gisteravond laat zijn we teruggekomen van een fantastische reis. Na een bijzondere week op 'the Beagle' met gids Diego, die werkelijk fantastisch was, hebben we genoten van het mooie Equador. De reis bleek top georganiseerd en zonder uitzondering mooie hotels en goede gidsen.

In de Andes met de Cotopaxi èn Chimborazo vulkanen hebben we Base camp Cotopaxi niet gedaan. Na beklimming 29 jaar geleden en veel last van hoogte hebben we dit geskipt. Overigens in goed overleg met Danny Noriega die de laatste drie dagen onze gids was. Bijzonder prettige gids/chauffeur met kennis van zaken!

We brachten bezoek aan de opgravingen tussen Otabalo en Quito waar vooral de lama’s erg leuk waren!
Casa la ronda was prachtig hotel om af te sluiten.

Enige stukje wat niet helemaal klopte was de route van Quito naar Guamote (bijzonder leuke plek!). Hier gids Veronica Luzuriaga die haast had om naar Guamote te komen. Lunch die voorzien was op de Rozenplantage was niet bekend/is niet door gedaan. Had de indruk dat ze /Veronica zelf graag naar IntiSisa gingen omdat ze daar met ons mee konden lunchen… Maar los van deze kleine verbazing hebben we een fantastische reis gehad.

Banos zeker ook leuk en gezellig. Hier nog een dag gaan raften. Hadden we eerder gedaan (andere landen) maar deze keer was nogal ‘heftig’. Mogelijk was de vele regenval van de weken ervoor hier debet aan. Hotel daar overigens ook werkelijk prachtig. Tuin, service, top!

Enfin. Dan voor jullie regelwerk. We hebben heel wat reizen gemaakt maar zelden is het zo vlekkeloos verlopen.

Groeten!

Petra (en Matthijs, Renee, Rogier, Steven en Gerben)

LandEcuador, Galápagos
Bekijk Alle reisverhalen