Reisverslagje Kees en Inge Peru 2023

Ontzettend bedankt Stalin en Dorien voor deze geweldige Peru reis. Na Ecuador en Peru wordt de volgende reis vast Chili waar we ook al met jullie hebben gesproken...

Nadat we in 2018 onze eerste Zuid-Amerikaanse  reis hadden gemaakt naar Equador, besloten we afgelopen mei ( 2023) naar Peru te gaan. Onze dochter en schoonzoon maken een reis rond de wereld. Peru is de plek om elkaar weer even te  zien! Contact opgenomen met Dorien. Zij heeft samen met collega’s in Peru een fantastische reis samen gesteld. Een groot deel kun je terug vinden op de site van Native and Green. Er werd rekening gehouden met de ontmoetingsdata en met het hoogteverschil in het land. Een op maat gemaakte reis dus.

Ontzettend veel gezien en gedaan in dit prachtige land. Lima, Arequipa, de colca canyon met de prachtige condors, Lake Titicaca bevaren met een overnachting bij een Peruaanse familie op het eiland: Amanti. Cusco, Sacred Valley, Moray en Maras (zoutpannen) Machu Pichu (onbeschrijvelijke ervaring😊), de schatten van de Lord of Sipan gezien (heel indrukwekkend), Huacachina oase (buggy rijden en sandboarden) Balestas eilanden( kleine galapagos) en boven de Nasca lijnen gevlogen! Onbeschrijflijk wat je dan ziet!

De reis was weer prima verzorgd. Goede bedden in de hotels, Overal werden we opgewacht door een gids of een chauffeur. En niet te vergeten de Peruaanse keuken waar we ontzettend van hebben genoten.

Nogmaals Dorien en Stalin, ontzettend bedankt voor het samenstellen en organiseren van deze reis, die tot in de puntjes verzorgd was. Ook deze reis zullen we nooit meer vergeten.

Lieve groet,

Kees en Inge

LandPeru
Bekijk Alle reisverhalen