Nederland: Ecuador:

Meer bestemmingen

Galápagos
Reisbestemming Galápagos

Peru
Reisbestemming Peru

Zoeken op deze website

Welkom PDF Afdrukken E-mail
Native & Green; dè ECUADOR en GALÁPAGOS - Specialist
Al meer dan 12 jaar is Native & Green een reisorganisatie met grote kennis, ervaring en netwerken in Ecuador en de Galápagos eilanden. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen, samengesteld naar de specifieke wensen van de reiziger.

Aardbeving Ecuador

Geen invloed op reizen 

Galápagos niet geraakt 


Zaterdagavond 16 april is er een enorme aardbeving geweest in Ecuador, met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. 
Het episch centrum was bij het kustplaatsje Pedernalis, dat ligt in de lijn van Quito naar het westen, een paar kilometer ten noorden van de evenaar. De schokken waren heftig en er is enorm veel schade, ook in andere delen van Ecuador. De meeste toeristische plekken zijn gewoon bereisbaar. De Galápagos is niet geraakt. 

De vliegvelden van Quito en Guayaquil zijn gewoon open. 
Het zal lang duren voordat de getroffen mensen deze klap te boven zijn en ook financieel zich weer kunnen redden. 

Blijf vooral naar Ecuador reizen, dat helpt de mensen daar enorm.

 Stalin Armijos van Native & Green reed op dat moment door het getroffen gebied en de weg was als golvend water, aldus Stalin. Hij is ongedeerd. 

Volg ons nu op Facebook.com/nativeandgreen

 Werkwijze Galápagos
Uit ervaring is gebleken dat het fijn is om te beginnen met een orienterend telefoongesprek en om uw wensen te horen. In dat telefoongesprek krijgt u een (actueel) beeld van de mogelijkheden en wij al vrij snel van uw wensen en grenzen. Wij gaan dan op basis hiervan op zoek naar passende Galápagosboten voor u. Lees meer in het Galápagosdel van de site: Over Galápagos.

Werkwijze Ecuador

Als touroperator kan Native & Green voor u een voorstel maken voor een individuele rondreis door Ecuador, geheel naar uw wensen. We werken dus niet met blokjes of bouwstenen, omdat wij geloven dat je dan niet tot een optimale reis kunt komen. Wij kiezen liever iedere dag zó, dat het hele programma goed passend in elkaar zit, waarbij alles klopt. We verkopen dan ook alleen maar reizen waar we zelf volledig achter kunnen staan.
Het allerbeste is om telefonisch contact met ons te zoeken, waarbij we in een gesprek door onze ervaring heel snel een beeld kunnen krijgen van uw wensen en u een beeld kunnen geven van mogelijkheden. Ons telefoonnummer is 050 50 10 250. Zie verder Werkwijze Ecuador en Over Ecuador .

NB. Als u ook Galápagos wilt, dan kunnen we daar het beste mee beginnen!

 

Steun REGENWOUD Stichting    

"SAVE THE NATIVE FOREST" (STNF)

Wil je ook iets doen om het Regenwoud te beschermen tegen oliemaatschappijen, houthakkers en stropers? Zie je ook de waarde van Zuurstof, Waterhuishouding in de wereld, onontdekte Medicijnen, Klimaatbeheersing in de wereld,  behoud van Biodiverse hotspots en met uitsterven bedreigde soorten, enzovoorts. Jij kunt nu ook iets doen, iets heel concreets!

Steun STICHTING STNF (WWW.STNF.ORG) met een bijdrage. Het is heel erg hard nodig. Vaak kan er pas verder gewerkt worden als er weer geld binnenkomt. Help nu!

Alle geld wordt rechtreeks gebruikt voor projecten tbv behoud en bescherming van regenwoud in Ecuador.

Native & Green is zeer betrokken in deze kleine stichting die zeer direct en lokaal opereerd. Native & Green kent alle betrokkenen goed en persoonlijk. We denken mee in alle activiteiten en projecten en geven ook veel financiële en practische steun.  

Ben je geïnteresseeerd, dan kun je de regenwoudgebieden van de stichting bezoeken tijdens een reis of bijvoorbeeld de mensen van de stichting ontmoeten en met hen op pad gaan.  

 

Design by: SQUID Design