Nederland: Ecuador:

Meer bestemmingen

Galápagos
Reisbestemming Galápagos

Peru
Reisbestemming Peru

Zoeken op deze website

Welkom PDF Afdrukken E-mail
Native & Green; dè ECUADOR en GALÁPAGOS - Specialist
Al 15 jaar is Native & Green een reisorganisatie met grote kennis, ervaring en netwerken in Ecuador en de Galápagos eilanden. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen, samengesteld naar de specifieke wensen van de reiziger.

Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuwe website, die binnenkort online zal gaan. Om deze reden wordt deze site momenteel niet dagelijks bijgehouden.

voor vragen bel ons!

050 50 10 250

Boek nu!

Wil je naar de Galápagos?

Wacht niet, hoe eerder je belt, hoe meer keuze er is in boten. Dus bel nu!

Ecuador is een geweldige en zeer diverse bestemming. Geschikt voor natuurliefhebbers, cultuurgenieters, actieve sportievelingen, flexibele avonturiers of juist liefhebbers van luxe verwenning. Echtparen, vrienden, hele gezinnen met kleine kinderen of met aanhang, van alle leeftijden, voor iedereen kunnen we een heel passende reis maken, want

IEDERE REIS DIE WE MAKEN IS ANDERS EN EIGEN.  

Volg ons nu op Facebook.com/nativeandgreen

 Werkwijze Galápagos
Uit ervaring is gebleken dat het fijn is om te beginnen met een oriënterend telefoongesprek en om uw wensen te horen. In dat telefoongesprek krijgt u een (actueel) beeld van de mogelijkheden en wij al vrij snel van uw wensen en grenzen. Wij gaan dan op basis hiervan op zoek naar passende Galápagosboten voor u. Lees meer in het Galápagosdeel van de site: Over Galápagos.

Werkwijze Ecuador

Als touroperator kan Native & Green voor u een voorstel maken voor een individuele rondreis door Ecuador, geheel naar uw wensen. We werken dus niet met blokjes of bouwstenen, omdat wij geloven dat je dan niet tot een optimale reis kunt komen. Wij kiezen liever iedere dag zó, dat het hele programma goed passend in elkaar zit, waarbij alles klopt. We verkopen dan ook alleen maar reizen waar we zelf volledig achter kunnen staan.
Het allerbeste is om telefonisch contact met ons te zoeken, waarbij we in een gesprek door onze ervaring heel snel een beeld kunnen krijgen van uw wensen en u een beeld kunnen geven van mogelijkheden. Ons telefoonnummer is 050 50 10 250. Zie verder Werkwijze Ecuador en Over Ecuador .

NB. Als u ook Galápagos wilt, dan kunnen we daar het beste mee beginnen!

 

Steun REGENWOUD Stichting    

"SAVE THE NATIVE FOREST" (STNF)

Wil je ook iets doen om het Regenwoud te beschermen tegen oliemaatschappijen, houthakkers en stropers? Zie je ook de waarde van Zuurstof, Waterhuishouding in de wereld, onontdekte Medicijnen, Klimaatbeheersing in de wereld,  behoud van Biodiverse hotspots en met uitsterven bedreigde soorten, enzovoorts. Jij kunt nu ook iets doen, iets heel concreets!

Steun STICHTING STNF (WWW.STNF.ORG) met een bijdrage.

Het Regenwoud dat is aangekocht is nu op papier allemaal rond, maar er moet nu nog grondbelasting worden betaald. We moeten nu dus zo snel mogelijk de Bosque Protector Status krijgen. Hiervoor is veel geld nodig, want er moet uitgebreid onderzoek worden gedaan door een erkende bioloog enzovoort om in aanmerking te kunnen komen.  

Daarom is er nu urgent VEEL GELD nodig. Wil je helpen? Maak alsjeblieft direct geld over via de website  van STNF: http://www.stnf.org/help_us.html 

Native & Green is zeer betrokken in deze kleine stichting die zeer direct en lokaal opereert. Native & Green kent alle betrokkenen goed en persoonlijk. We denken mee in alle activiteiten en projecten en geven ook veel financiële en praktische steun.  

Ben je geïnteresseerd, dan kun je de regenwoudgebieden van de stichting bezoeken tijdens een reis of bijvoorbeeld de mensen van de stichting ontmoeten en met hen op pad gaan. Als je meer wilt weten over de stichting kun je ook gerust Native & Green bellen op 050 50 10 250. 

 

Design by: SQUID Design