Stalin Armijos

Stalin Armijos weet als bereisde Ecuadoriaan als geen ander hoe de dingen werken in Ecuador. Hij kent Ecuador goed, weet veel speciale plekjes en heeft een enorm netwerk in heel Ecuador, waardoor hij eenvoudig kan beschikken over de meest recente informatie. Hij is zeer ervaren in het regenwoud, waarin hij op veel verschillende plekken jaren heeft gewoond en gewerkt, waaronder twee jaar bij de Huaorani indianen. Hij is de initiatiefnemer van Pañacocha Ecolodge en de drijvende kracht achter de privé regenwoud expedities in het Huaorani Territorium.

Stalin spreekt vloeiend Spaans en Nederlands, maar ook Engels en Huao. Hij woont sinds 2003 in Nederland en herkent daarom zo goed de verschillen tussen wat Nederlanders gewend zijn en wat gewoon is in de cultuur in Ecuador. Hij kan dus goed inschatten welke dingen meer toelichting behoeven.

Stalin is tevens lid van de Stichting CNBN in Ecuador, de zusterstichting van Save The Native Forest hier in Nederland. Hij zet zich erg in om regenwoudgebied te beschermen.

Als je wilt doneren dan weet je dat alles direct besteed wordt aan het behoud van specifieke gebieden in samenwerking met alleen maar lokale mensen: www.stfn.org

LandEcuador
Bekijk Alle experts