Herinneringen die voor altijd blijven, het was geweldig!!!!

Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt met Native and Green. Dorien heeft een perfect, bij ons passend, reisschema in elkaar gezet voor ons gezin.

Allereerst vlogen we naar quito en dag daarna naar Coca.
Van daaruit zijn we gestart in de jungle bij de Native Huaorani indiaan Tyro en zijn gezin. Daar voeren we naartoe in de gemotoriseerde kano van Tyro. Met een Engelssprekende gids en de fantastische kok Sandro. In twee dagen zijn we daar naartoe gevaren. Wat een mooie tocht door de Amazone.

Bij Tyro werden we warm onthaald door zijn gezin en familie. Van daaruit hebben we allerlei activiteiten ondernomen. Zoals lange wandelingen door de jungle, kaaimannen zoeken in de avond, vissen op piranha’s, zwemmen in de rivier. De piranha’s werden dan weer klaargemaakt door Sandro. Op de meest heerlijke manier. Tussendoor kregen we van hem elke keer een andere maaltijd en alles was even lekker.
Toen dit avontuur voorbij was, hebben we een prachtige tocht van 7 uur terug gemaakt naar Coca, waar we nog 1 nachtje verbleven.

Dag erna door naar quito gevlogen en via transfer naar de Cotopaxi gebracht. Alles was top geregeld. Chauffeurs waren steeds op tijd en iedereen was even aardig en behulpzaam!
Na een prachtige en inspannende wandeling op de Cotopaxi (van 4500 naar 4850) werden we gebracht naar het uiterst sfeervolle Tambopaxi. Zo mooi en fijn daar. De volgende dag stond paardrijden op het programma. Heel mooie rit gemaakt aan de voet van de Cotopaxi. Werkelijk indrukwekkend!!!
Toen door naar quito voor nog een nachtje daar. Wij zijn met Uber richting quito stad gegaan en hebben daar gewandeld en gegeten.

Dag erna richting Galapagos eilanden. Waar we zo hebben genoten. 3 eilanden bezocht, de meest fantastische dieren gezien, gesnorkeld met dolfijnen, gespeeld met zeeleeuwen, gewandeld op lavagrond, in de golven gesurft, op prachtige stranden gelegen. In 1 woord, de reis van ons leven!!!!

Dorien, je had voor ons een heel gebalanceerde, bij ons passende, reis gemaakt. Waarvoor dank!! Het zijn herinneringen die voor altijd blijven en het was geweldig!!!!
Én dan ook nog een heel leuk kadootje toen we thuiskwamen. Helemaal af was het!
Bente, David, Floris, George en Jet

LandEcuador, Galápagos
Bekijk Alle reisverhalen