Reisverslag Kees en Inge

Een onvergetelijke reis waar we nog vaak aan terug zullen denken. Dankzij jullie goede organisatie Als we ooit naar Peru gaan, weten we jullie zeker te vinden. Nogmaals onze hartelijke dank!

Hallo Dorien en Stalin,

Zoals beloofd heb ik nog een stukje voor jullie geschreven.

Net terug van een fantastische vakantie naar de Galapagos en Ecuador. Via internet kwamen we bij jullie terecht (Native and Green). Tijdens het eerste telefonische contact “klikte “het al meteen. Met al mijn vragen kon ik bij jullie terecht.

We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en Dorien en Stalin hebben voor ons een reis samengesteld. Na wat aanpassingen hebben we geboekt. Spannend!! Maar alles klopte. Uitgebreide reisbeschrijving gekregen, met allerlei tips erbij. De reis verliep voorspoedig. Alle afgesproken vervoer was er op de juiste tijd. Prima hotels, mooie afwisseling actief en passief. Veel mensen vragen en wat was het hoogtepunt? Moeilijk te antwoorden. Het waren eigenlijk 3 hoogtepunten in 3 weken tijd.

De Galapagos waar we begonnen. Geweldig om met zeeleeuwen te zwemmen. Tijdens het snorkelen zeer kleurrijke vissen gezien en reuze schildpadden. Dolfijnen die naast de boot zwommen was een bonus. We hebben in 6 dagen heel veel gezien. Geen spijt gehad dat we geen cruise hebben geboekt.

Regenwoud: We verbleven in Panacocha lodge. We hadden 2 gidsen en een kok bij ons die ons werkelijk in de watten hebben gelegd. Pirana’s zelf gevangen en de kok had deze heerlijk klaargemaakt. Een luiaard gezien van heel dichtbij. 3 Soorten apen, heel veel vogels, schildpadden, muggen, spinnen, prachtige bomen en bloemen. Helaas geen kaaimannen en geen roze dolfijnen. gespot. Genoten van het rimpelloze meer, de geluiden en de de zonsondergang. Ook heerlijk gezwommen in het meer. Een hele belevenis.

Andes gebergte: Heerlijke dagen gehad in het prachtige hotel Luna Runtun in Banos.Daar hebben we onze trouwdag gevierd en de Pailon del Diablo waterval bezocht. De weekmarkt in Guamote. Wat een kleurrijke markt. Je weet niet wat je ziet. Zeker een aanrader. Inti sisa guesthouse is een absolute aanrader. Ook heel leuk was het bezoeken van een schooltje in de bergen.

Paardrijden op de Cota paxi. Schitterende omgeving. Jammer dat het regende, maar dat heb je niet in de hand. En 4 uur op een paard voor mensen die nog nooit gereden hadden was iets te veel van het goede:)

Tot slot Quito in Hotel San Francisco. Wat een sfeervol hotel en zo mooi in het centrum gelegen!

Een onvergetelijke reis waar we nog vaak aan terug zullen denken. Dankzij jullie goede organisatie Als we ooit naar Peru gaan, weten we jullie zeker te vinden.

Nogmaals onze hartelijke dank!

Kees en Inge

LandEcuador, Galápagos
Bekijk Alle reisverhalen