Reisverslag Jan en Monique

Hallo Stalin en Dorien, Allereerst bedankt voor de verrassing die we bij thuiskomst in onze brievenbus vonden. Onze vakantie is echt super geweest.

Eerst zijn we 5 dagen in Ecuador geweest, echt een mooi land. We hebben toen gemountainbiked in Banos, de Cotopaxi beklommen tot 4800m (we hebben in de sneeuw gelopen), de Saquisili-markt bezocht en in Quito rondgekeken. Dit was allemaal heel leuk en mooi.

Toen hebben we 3 nachten in Puerto Ayora doorgebracht en hebben we 2 dagen gedoken. Duiken was heel mooi (zelfs 1 hamerhaai gezien) en Jan heeft Monique onder water ten huwelijk gevraagd :) dus onze vakantie kon sowieso niet meer stuk.

Daarna hebben we 8 dagen met de Samba rondgevaren. Dit was echt heel mooi. We vonden het een erg goede boot met goed eten en een hele goede gids, die erg veel van Galapagos wist (hij was er geboren).

We hebben alle dieren gezien die we hoopten te zien en dan niet 1 keer maar veel vaker en dat was zo leuk. We waren helemaal blij met de eerste zeeleeuw, maar uiteindelijk kwamen we op alle eilanden zeeleeuwen tegen, op een gegeven moment kijk je er niet eens maar van op. En ook de zeeschildpadden, pinguins en zeeleeuwen tijdens het snorkelen waren ontzettend leuk.
Kortom een super vakantie!!!

Als je evt iemand meer info wil over  de Samba, kun je het ons altijd vragen. En nog even ter info, wij hadden met onze mobiele telefoon (een vierband) in Ecuador, Santa Cruz en rondom Santa Cruz (wel vanaf het dek van de boot) gewoon bereik.

Groetjes Jan en Monique

LandEcuador, Galápagos
Bekijk Alle reisverhalen