Galápagos Corona-vrij en veilig te reizen!

Op de Galápagos eilanden wordt al weer maanden veilig en normaal gereisd, er is géén Corona! 98% van de mensen is er al gevaccineerd: dus ook alle gidsen, boot-, hotel-, winkelpersoneel, iedereen! Omdat het nog vrij rustig is en de prijzen laag, is het nu dus dè tijd om te gaan! Dus bel ons gerust op 0621242549 voor meer info.

Bij vaccinatie zijn PCR-testen niet meer nodig. Nog niet gevaccineerd? Dan is PCR test goed, of een anti-allergeentest.

Ook KLM vliegt al sinds juli 2020 weer gewoon. De informatie van MinBuZa dat het vliegverbod zou zijn opgeheven is dus onjuist. Er was geen vliegverbod.

De misplaatste code oranje en het zogenoemde hoogrisico label voor Galapagos is dus ook onjuist.

Om op de Galapagos te komen is 1 nacht in Guayaquil nodig, waarbij je met privé transport vlakbij het vliegveld naar een veilig hotel wordt gebracht en de volgende ochtend terug naar het vliegveld. Terug kun je dezelfde dag door.

Ook in Ecuador zelf gaat het trouwens goed. Hier wordt ook weer volop en veilig gereisd vanuit andere landen en zelfs vanuit Nederland. De kans dat je daar tegen Corona aanloopt is vele malen lager dan in Nederland. Bel gerust voor meer informatie.

Gevaccineerde Amerikanen en reizigers uit vele andere landen genieten al weer van deze bijzondere en unieke natuur. Alles is operationeel en weer gewoon te boeken en te bereizen: van boten, tot hotels en dagtochten. Of zelfs een combinatie van deze drie? Dit is je kans! Bel nu.

Bekijk Alle Nieuwsberichten