Ecuador en Galápagos open om te reizen

De Galápagos eilanden zijn sinds juli weer open om te reizen. Ook KLM vliegt al weer sinds juli op Ecuador. Het vaste land van Ecuador is eveneens weer geopend om te reizen zonder ter plekke eerst in quarantaine te hoeven.

Vanuit Nederland wordt er voor het grootste deel van de wereld nog code oranje gegeven, zo ook voor Ecuador en de Galápagos eilanden.

Als de wereld straks weer open kan is Ecuador een van de eerste verre bestemming landen waar het heel geschikt is om te reizen. Geen massa toerisme, geen lange rijen om iets te zien, geen grote hotels met buffetten… Bovendien zijn overal hele goede voorzorgsmaatregelen genomen, protocollen gemaakt en maatregelen getroffen en alles is goed geregeld.

Een individuele reis, geheel op maat voor jou alleen, of voor je familie of eigen reisgroepje, met privé  transport met (afgeschermde) privé chauffeur in een land dat juist gewaardeerd wordt om haar ruimte, geweldige en zeer afwisselende natuurgebieden, heel veel buiten en kleine knusse persoonlijke accommodaties. Allemaal bij uitstek geschikt om Corona proof te bezoeken.

Daarbij wordt de reis heel persoonlijk samengesteld, geheel naar jullie eigen wensen en eventuele beperkingen en alles kan in overleg.

Wij zijn al 18 jaar betrouwbaar, kundig en bereikbaar en we staan voor goede service, zodat veel mensen bij ons terugkomen of via via bij ons terechtkomen. Bel ons gerust alvast eens om je te oriënteren op mogelijkheden. 050 5010250 of 06 21 24 25 49.

Bekijk Alle Nieuwsberichten