Voorbeeldreizen Galápagos ter inspiratie

Hieronder staan een aantal reizen die al zijn uitgevoerd, naar de specifieke wensen van betreffende reiziger. U kunt ze gebruiken ter Inspiratie.

Iedere reis die Native & Green maakt is anders en uniek gemaakt voor de reiziger die de reis gaat maken. Bel ons om uw wensen door te spreken.

Rondreis Ecuador & Galápagos 3 eilanden

In deze prachtige rondreis naar Ecuador & de Galápagos eilanden kunnen jullie allereerst volop genieten van de zuurstof, de vogels en het groen… Lees verder »

Korte Galápagosreis -10 dagen uit en thuis-

Heb je altijd gedroomd om de Galápagos eilanden te bezoeken en kun je niet lang weg? Met deze 10 daagse reis -uit en thuis-, kun je jouw droom nu… Lees verder »

Rondreis Ecuador & Galápagos unieke natuurgebieden (27d)

Dit is een bijzondere reis door de unieke natuurgebieden die worden bezocht. Zo ga je slapen binnenin de krater van vulkaan Pululahua, hoog in de… Lees verder »

Lange Galápagos Cruise (19d – 18n)

Wilt u heel graag naar de Galápagos en dan het liefst ook zoveel mogelijk zien? Dan kunt u kiezen voor een 15 daagse cruise, eventueel aangevuld… Lees verder »

Luxe Galápagos reis 15 dagen

Een heerlijk luxe Galápagos reis met verblijf in een geweldig nieuw hotel op San Cristóbal, dan een 6 daagse cruise met heel mooie route op een… Lees verder »

Rondreis Ecuador & Galápagos 29 dagen

Heel veel natuur in deze Rondreis en vooral geschikt voor mensen die liever niet op grote hoogte willen slapen. Regenwoud, Cotopaxi National Park,… Lees verder »

Pagina 1 van 212