Voorbeeldreizen Ecuador

Hieronder staan enkele Voorbeeldreizen. Dit zijn reizen die we al eens specifiek voor bepaalde reizigers hebben gemaakt. Ze zijn bedoeld om ideeën op te doen en een beeld te krijgen van mogelijkheden.

Naast deze en de Reissuggesties op deze site zijn er nog veel meer mogelijkheden; iedere reis die we maken is dan ook toch altijd weer net of heel anders. Dit hangt ook af van de wensen ten aanzien van het aantal dagen, aantal reizigers,  reistempo, comfort niveau, type transport  en de periode, gebieden, beschikbaarheid, wel of geen kinderen, specifieke interesses en nog veel meer.

Ook hier worden geen prijzen vermeld, omdat deze zullen afhangen van het aantal reizigers, reisdata, niveau van accommodaties, type kamers, wijze van transport, wel of geen Engelssprekende gids erbij, en meer specifieke keuzes. Bovendien worden deze voorbeelden doorgaans als uitgangspunt genomen, om tot een reis te komen die helemaal is aangepast aan uw wensen, waarbij de prijs ook altijd anders wordt.

We kunnen uitgaan van de wensen, maar bijvoorbeeld ook een budget als uitgangspunt nemen en daarbinnen met alle overige wensen een zo mooi mogelijke reis maken. Bel ons om te bespreken wat in uw geval het beste voor u werkt.

Ultieme Droomreis Galápagos 15 dagen

Dit is een echte droomreis. Deze combinatie van zes dagen cruise met een First Class Boot en er voor en er na verblijf in de beste hotels op twee… Lees verder »

Reis met kinderen Ecuador 16 dagen 

Een actieve en toch ontspannen reis maken met je eigen gezin met kinderen? Je gaat samen onvergetelijke ervaringen maken in heel afwisselende… Lees verder »

Eenvoudige rondreis Ecuador 20 dagen

Dit is een reis voor mensen met een niet te hoog budget, waarbij je toch veel meer gaat zien, doen en ervaren dan wanneer je zelf met de bus zou gaan… Lees verder »

Natuurreis Ecuador eenvoudig 19 dagen

Dag 1 Amsterdam – Aankomst vliegveld Quito – Quito Dag 2 Quito – Lago Agrio – R.F. Cuyabeno (Regenwoud) Dag 3 Reserva… Lees verder »

Vogelreis Zuid Ecuador

Dit is een droom vogelreis in Zuid Ecuador voor de ware liefhebber. Het kan bijvoorbeeld ook goed een tweede vogelreis zijn in Ecuador, als je al in… Lees verder »

Rondreis Ecuador & Galápagos 3 eilanden

In deze prachtige rondreis naar Ecuador & de Galápagos eilanden kunnen jullie allereerst volop genieten van de zuurstof, de vogels en het groen… Lees verder »

Pagina 1 van 212