Voorbeeldreizen Ecuador

Hieronder staan enkele Voorbeeldreizen. Dit zijn reizen die we al eens specifiek voor bepaalde reizigers hebben gemaakt. Ze zijn bedoeld om ideeën op te doen en een beeld te krijgen van mogelijkheden.

Naast deze en de Reissuggesties op deze site zijn er nog veel meer mogelijkheden; iedere reis die we maken is dan ook toch altijd weer net of heel anders. Dit hangt ook af van de wensen ten aanzien van het aantal dagen, aantal reizigers,  reistempo, comfort niveau, type transport  en de periode, gebieden, beschikbaarheid, wel of geen kinderen, specifieke interesses en nog veel meer.

Ook hier worden geen prijzen vermeld, omdat deze zullen afhangen van het aantal reizigers, reisdata, niveau van accommodaties, type kamers, wijze van transport, wel of geen Engelssprekende gids erbij, en meer specifieke keuzes. Bovendien worden deze voorbeelden doorgaans als uitgangspunt genomen, om tot een reis te komen die helemaal is aangepast aan uw wensen, waarbij de prijs ook altijd anders wordt.

We kunnen uitgaan van de wensen, maar bijvoorbeeld ook een budget als uitgangspunt nemen en daarbinnen met alle overige wensen een zo mooi mogelijke reis maken. Bel ons om te bespreken wat in uw geval het beste voor u werkt.

Cultuur reis Ecuador 25 dagen

Helemaal onderdompelen in de Ecuadoriaanse culturen? In deze reis ga je verschillende culturen in Ecuador leren kennen, van binnenuit. Van de Hoge… Lees verder »

Rondreis Ecuador & Galápagos unieke natuurgebieden (27d)

Dit is een bijzondere reis door de unieke natuurgebieden die worden bezocht. Zo ga je slapen binnenin de krater van vulkaan Pululahua, hoog in de… Lees verder »

Rondreis Ecuador & Galápagos 29 dagen

Heel veel natuur in deze Rondreis en vooral geschikt voor mensen die liever niet op grote hoogte willen slapen. Regenwoud, Cotopaxi National Park,… Lees verder »

Actieve Rondreis Ecuador 22 dagen

In deze reis ga je in drie weken een fantastische reis maken dwars door Ecuador, maar niet over de gebaande paden. Eerst in het noorden naar het… Lees verder »

Natuurreis Ecuador en Galápagos 22 dagen

In deze reis ga je in drie weken een aantal van de hoogtepunten van Ecuador en de Galápagos beleven. Je gaat allereerst naar de prachtige… Lees verder »

Reis met kinderen Ecuador 16 dagen 

Een actieve en toch ontspannen reis maken met je eigen gezin met kinderen? Je gaat samen onvergetelijke ervaringen maken in heel afwisselende… Lees verder »

Pagina 1 van 212